Vandaag lekker gereden, en over de 10.000 km gegaan van mijn totale trip. Toch best veel.

Vertrokken van de camping in Hongarije. “Helaas” zonder te betalen. De vorige avond was ik rond 9 uur aangekomen en toen was de receptie al dicht. Vanochtend vertrok ik rond half 9, ja om een of andere vage reden was ik rond 8 uur vanzelf wakker geworden. Maar om half 9 was de receptie ook dicht, dus….ben je nou Hollander of niet?

Al vrij snel in Slowakije aangekomen. Me originele plan was om naar een national park te gaan in het noorden van Slowakije. Slowakije is een mooi land om te rijden, mooie wegen door de bergen en bossen, wegen zijn ook van relatief goede kwaliteit. Op mijn kaart stond geen weg naar het national park maar ik wilde het niet geloven want mijn kaart is best wel grof bij oost europa. Dus ik dacht wacht wel tot de afslag komt, die kwam niet. Slowakije is ook niet zo heel groot dus toen zat ik weer in polen.

Tja polen, 1 impulsieve actie en nu zit ik in Warschau. Maar het is er erg gezellig ;)

-x- Joost

P.S. de wegen in de oostblok landen hobbelen een beetje erg, dat heeft er helaas voor gezorgd dat de poot van mijn imperiaal door het gewicht van de reserve diesel door me dak is getrild. Beetje balen, moet ik maar oplossen in Nederland, Voorlopig poot verwijderd en ducktape.