Vanochtend scheen de zon weer J Na het  halen van geld, diesel, eten. Maar een mooie plaats aan het water gezocht om te ontbijten. Ik moest even een stuk over een weg van los zand, maar ach dan sta je wel mooi.

Na ontbijt rustig via boswegen, en landwegen richting Warszawa gereden. Alles rustig aan, was met het zoeken naar een camping, ontbijtplaats en verkeerd rijden maar 278 km. De kortste weg was uiteraard dwars door Warschau, daar aangekomen is het hier nog niet allemaal zo achtergesteld, slechts kleine dingen. Maar ze hadden een gigantisch winkelcentrum, lijkt amerika wel. Met daarin een gigantische carrefour, mediamarkt en weet ik veel. Die carrefour maakt het net frankrijk. Daar begrijp ik de gebruiksaanwijzingen bijna net zo goed als hier.

Mijn auto paste uiteraard niet in de 2.3m hoge parkeer garage, balen. Maar na wat onderzoek mocht ik gratis parkeren in de garage voor leveranciers, is toch mooi meegenomen.

De eerste camping waar ik naar toe navigeerde bleek niet meer te bestaan. Na wat research door mijn thuis VVV 2 andere opties gekregen. De eerste een 3 sterren camping in de stad. Ja 3 sterren in 1946 of zoiets. De tweede optie 15 km buiten de stad, waar ik nu bivakeer. Kleine dure camping maar goed verzorgd. Alleen snap ik niet waar hier al die %#$@^muggen vandaan komen. Morgen lekker naar Warszawa.

-x- Joost

 52.17827,21.14760

 

 

Copyright -Schaamteloos gejat van BlueBug.nl