Vanochtend verschrikkelijk vroeg(nou ja 10 uur) wakker gebeld door Tiemen. Toen maar vertrokken op zoek naar ontbijt, gelukkig had de eerste supermarkt die ik tegenkwam heerlijk kaas uien broodjes. Daarna maar doorgetuft naar Wenen. Er komt steeds meer beschaving en het echte rijden wordt meer kilometer vreten. Meestal meer dan 1 baan voor beide kanten. Geen gaten in de weg. Af- en opritten gewoon aan de rechterkant in plaats van links en rechts. Duidelijke borden die ik ook begrijp. Ze doen ook niet meer moeilijk bij de grens, nog wel paspoort laten zien, maar volgens mij kijken ze alleen of je er een hebt. In de baltische staten gaat je paspoort tenminste nog onder een scanner en worden je autopapieren gecontroleerd. Misschien krijg ik straks wel heimwee naar dat zootje ongeregeld.

Uiteindelijk in Wenen hopeloos verdwaalt. Zo ver je kan verdwalen met tomtom natuurlijk, maar me campinggids was veroudert en op het gegeven adres was niks. Gelukkigen hebben mijn poolse schatjes het adres van een camping opgezocht en was ik er binnen 20 min., na per ongeluk over een busbaan te hebben gereden.

Wel staat deze camping vol met luidruchtige Italianen. En ook Duitse en Tsjechische jongeren die zich gedragen als apen.

Morgen lekker naar Wenen… Oh de laatste keer dat ik dat zei eindigde ik 5 dagen dronken met 3 dames.

-x- Joost

 48.21121,16.44780

 

 

Copyright -Schaamteloos gejat van BlueBug.nl