Kalender

8 juni

 

 

Jaja, daar zitten we dan in Denemarken. Op een standaard camping, maar wel met af en toe overwaaiende onbeveiligde internetverbinding. We zitten om precies te zijn op gps coördinaten 55.46402, 9.47455. Reis was eigenlijk best wel comfortable in zo’n grote auto, alle ruimte om je benen te strekken, eten te zoeken achterin. De tussenstop in Zwolle was ook erg relax, aankomst rond half 12, nog lekker de kroeg in en uitslapen. Uit Zwolle vertrokken om een relaxte tijd van 12 uur ’s middags. Lekker doortuffen, alleen in Duitsland wel lang stuk 1 baans weg gehad achter een langzame vrachtauto. Na een vervelend lange omleiding toch in Bremen aangekomen. Natuurlijk hadden wij het geluk dat we net in de spits in Hamburg waren. Maar ja, helemaal geen last van gehad want tomtom lag achterin en JoostJoost anticipeert altijd op files en rijdt dan rustig nog ff een km of 30 om door de afslag te missen. Bij de Elbetunnel wel wat file maar viel reuze mee. In Denemarken nog een km of 70 doorgereden en toen camping gezocht, eerste camping was gesloten en tweede camping konden we op. Binnen no-time eten kunnen maken. De inbouw, ondanks de teringzooi, werk super. Tafel eruit, stoelen eruit, kookgerei en 10 minuten later zit je te eten.

Morgen toeren we door naar zweden, bijtijds opstaan en wegrijden maar. Alleen probleem is dat we vergeten zijn Deense valuta te regelen. Dus morgen nog wel de camping betalen op een of andere wijze.

Ik ga nu maar me bed is uitproberen in die auto, het begint donker te worden en aardig koud. Overdag echt snikheet en dan ’s avonds koud. Rare jongens die Denen. Misschien wel ons ingeslagen bier buiten zetten en dan morgen in de koelbox J

-x- Joost

 

Kijk mee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright -Schaamteloos gejat van BlueBug.nl